Fashion,  Styling tips

Fashion Style Icon: Léa Seydoux

“I am about life. I surround myself with beautiful things. I work hard to have a better life. This job helps me achieve that through the people I meet. I’m lucky – not to have been a cover girl – but to have been able to meet all these people, to live these adventures and travel so comfortably. But despite that, it’s still difficult. Nothing comes easily. Everything I‘ve earned is down to me, and no one else”.

Na het zien van Léa Seydoux transformerend in een verfijnde en sensuele vrouw in de grillige Prada Candy korte films, werd iedereen een beetje geïntrigeerd door deze vrijgevochten, hedendaagse Parisienne die we allemaal stiekem willen worden. Lea’s stijl brak door in Cannes, waar ze koos voor eenvoud en elegantie, in plaats van de gebruikelijke pronkerij dat lijkt de rigueur te zijn op filmpremières. De actrice houdt van de klassieke stukken, maar is niet bang om prints en texturen te combineren in een Dolce & Gabbana bloemen bustier jurk of een Valentino geborduurde jurk met lange mouwen.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.