Home

Interieur Inspiratie: Oxfordshire landgoed door India Hicks

India Hicks was een bruidsmeisje bij Prinses Diana’s huwelijk, en werd verliefd op haar huis in de Bahama’s. En nu, een blik op haar ouderlijk huis, The Grove, Oxfordshire landgoed sinds 1979, waar haar moeder nog steeds woont, en waar ze vaak terug komt.

Met vergulde lijsten en fotolijsten, lichtroze katoenen muren en de witte marmeren schoorsteenmantel in de salon, is het net een Engelse platteland droom…

Fotografie door Brittany Ambridge | voor domino tijdschrift | interieur is ontworpen door David Hicks

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.