DIY,  Fashion,  Trends

Gast blogger: Zwart-Wit Gestreepte Jeans

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Mandy en ik ben al best wel lang bezig met bloggen. Ik blog over alles wat mij inspireert of bezighoud, dit kan van een paar nieuwe schoenen, tot een celebrity-huwelijk, tot mijn oma’s postzegelverzameling zijn. Ik vind namelijk heel veel dingen leuk. Ik hou van het bezoeken van beautyblogs, om dan vervolgens zelf de looks na te maken, ik ben verslaafd aan films en series, ik vind het super leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en tijdschriften lezen is ook een grote passie van mij. Ik ben een zus van Trendhunters’ Tess.

Ik ben altijd op zoek naar wat ik kan doen in mijn vrije tijd en om het te delen met jullie. Een van de nieuwste trends die ik echt leuk vind is zwart-wit gestreepte jeans. Ik lees veel fashion blogs waar ik inspiratie vandaan haal. Ik wilde de foto’s die mij inspireren delen, dus hier zijn mijn favorieten.De reden dat ik deze foto’s terug vond op mijn laptop was omdat ik een hele leuke DIY heb gevonden. Ik was een aantal random blogs aan het lezen en toen kwam ik deze tegen. Ik heb de DIY gevonden op de blog van Swellmayde.Heb jij al een zwart-wit gestreepte jeans? Of ben je van plan om na het zien van deze DIY er zelf een te maken?

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.