Fashion,  Styling tips

Gast Blogger: Fashionable Series ‘The Carrie Diaries’

Sinds ik jong was volg ik al series. Dus series die ik heb gezien zijn gestopt of met sommige ben ik afgehaakt omdat ik het niet leuk vond. Op dit moment volg ik 21 series. Nogal wat zou je kunnen zeggen. Maar omdat vrijwel allen van hen een stop hebben, besloot ik om te beginnen met een nieuwe serie. Deze keer heb ik gezocht op IMDB voor series die in 2012 of 2013 zijn begonnen en ik struikelde over The Carrie Diaries. Sommigen van jullie hebben misschien Sex and the City gekeken. De Carrie Diaries gaat over Carrie Bradshaw in haar vroege jaren.Welke fashionable series volgen jullie? Halen jullie fashion inspiratie uit series?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.