woontrend koper en licht roze
Home,  Travel

Woon trend: koper en licht roze tinten

Een van de woon trends van 2014 is koper. Je ziet het overal. En het leuke is: maak zelf een eyecatcher van koper. Dat kan eenvoudig met koper verf. Koper geeft een warme sfeer in huis en dat is precies wat we wel kunnen gebruiken de komende wintermaanden. Het heeft een rijke uitstraling en dan heb ik het niet over de antieke decoratie bij je oma in huis. Koper is goed te combineren met pasteltinten en hout. Je hele interieur ieder jaar veranderen is voor maar weinig mensen weggelegd. Een totaal andere uitstraling kan ook veel makkelijker en goedkoper. Je hoeft alleen maar de accessoires te veranderen, zoals kussens, kaarsenhouders, vazen etc. Ik geef je graag inspiratie!

koper trend 2014 - 1

koper trend 2014 - 0

koper trend 2014 - 2

koper trend 2014 - 4

koper trend 2014 - 5

koper trend 2014 - 6

koper trend 2014 - 7

koper trend 2014 - 8

koper trend 2014 - 9

koper trend 2014 - 10

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.