Geen categorie

Wist jij dat er een Zara Home is?

Zeker dat je hebt gehoord van Zara de kledingwinkel die we allemaal kennen en liefhebben. Maar heb je ooit gehoord van Zara Home? Na te zijn pas onlangs ingevoerd om de Zara Home begrip door een van mijn goede vrienden, ik meteen verliefd. De gedachte van zowel mijzelf en mijn leefruimte wordt uitgedost kop tot teen in Zara maakt me een gelukkige Lovely!

Terwijl ik mijn eigen plek (nog) niet kan hebben, is er geen kwaad in het plan komen hoe elke vierkante centimeter van mijn toekomstige woning zal worden ingericht! Rechts, Lovelies?! Wat ik kreeg het meest enthousiast over na het leren over Zara Home is hoe ze hun minimalistische ontwerp van de kleding zou vertalen naar hun producten voor interieurdesign. Ze hebben zelfs Zara Home Kids Collection! Krijgt het leuker dan dat?

Hier zijn een paar Zara Home picks, dat vind ik te note-waardige en waarom!

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.