winactie smartphonehoesjes
Entertainment,  Winacties

Winactie Smartphonehoesjes.nl | luxe set voor je smartphone

winactie smartphonehoesjes

Het nieuwe jaar is alweer even begonnen en al die tijd had ik een leuke winactie voor jullie klaarstaan. Nu is het zover en mogen jullie allemaal meedoen. Ik mag 1 winnaar blij maken met drie luxe producten voor je smartphone. Hiermee kom je de winterse kou goed door! Nooit meer koude handen omdat je even je vriendin wilt appen dat je onderweg bent. Je kan de mooiste foto’s maken en je smartphone ziet er weer tip top uit. Je maakt namelijke kans op luxe touchscreen handschoenen van leder, een fotolens en een zebra hoesje. Deze mooie luxe set wordt je aangeboden door smartphonehoesjes.nl

Meedoen met de Winactie Smartphonehoesjes.nl is heel simpel. Like Smartphonehoesjes en Trendhunters op Facebook en laat een berichtje achter onder deze blogpost. Je wordt gemaild als je hebt gewonnen.

Deze post is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.