Home

Verander je Huis in Kerst Sfeer

Sinterklaas is weer het land uit, dus ik heb de kerstboom uit de doos gehaald en versierd met champagne kleurige ballen. Maar alleen een kerstboom is voor mij niet genoeg en ging ik op zoek naar inspiratie om een echte kerstsfeer in huis te brengen. Mooi gedecoreerde schalen op tafel, glazen vazen met gekleurde ballen op de plank en een grote krans aan de deur.

Heb jij thuis een kerstboom staan of versier jij je huis op een andere manier voor de feestdagen?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.