zwart exterieur huizen
Home,  Travel

Trend: Huizen met zwart exterieur

Ik rij regelmatig langs een huis met een zwart exterieur en ik vind het echt het mooiste huis in mijn woonplaats. Ik zou daar dolgraag willen wonen. Het is zo landelijk, maar ook weer stoer en klassiek. Ik zocht voor jullie inspiratie op van huizen met een zwart exterieur.

Atlantic Byron Bay Guesthouse
Atlantic Byron Bay Guesthouse

Brian Patrick Flynn - Mountain House Project
Brian Patrick Flynn – Mountain House Project
Home of Petteri Knudsen - Finnish forest retreat
Home of Petteri Knudsen – Finnish forest retreat
Lauren Liess Home
Lauren Liess Home
Monet Homes
Monet Homes
Real Living Australia
Real Living Australia
Re-imagined Victorian on Apartment Therapy
Re-imagined Victorian on Apartment Therapy
Terunobu Fujimori’s Charred Cedar House
Terunobu Fujimori’s Charred Cedar House
Webster Wilson Architect - Portland Residence
Webster Wilson Architect – Portland Residence

Whiting Architects - Dream Barn House
Whiting Architects – Dream Barn House

Zou jij in een zwart huis willen wonen?

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.