Fashion,  Home,  Make Up,  Trends

Trend: Herfst Beauty, Herfst Design

Twee herfsttrends op het gebied van beauty en interieur decoratie. Voeg warme roodtinten toe aan je interieur en met een natuurlijke beautylook kun je zo naar buiten. Een musthave is een donkerrode warme lippenstift.

Fall palette : simple and bright .

Fall Design #2

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.