Fashion,  Shoppen,  Trends

Trend: De Nieuwe Marktplaats voor Vintage Kleding – United Wardrobe

Ik heb de Facebook pagina van United Wardrobe al weken nauwlettend in de gaten gehouden, want ik wist dat dit een pareltje van een webshop zou worden. Op United Wardrobe kun je een profiel aanmaken en je eigen tweedehands kleding online zetten om te verkopen of juist om vintage items te scoren van andere fashion liefhebbers in Nederland en België. Inmiddels staan er al 498 items in de categorie dames en 48 producten in de categorie heren.

United Wardrobe Tweedehands Vintage Kleding - Trendhunters.nl
Ik heb me vanmiddag meteen aangemeld en mijn kledingkast opgeruimd. Een klein deel van mijn collectie staat te koop op United Wardrobe. De verzendkosten zijn al bij de prijs inbegrepen, dus je weet precies wat je totaal kwijt bent. Je wordt als koper een beetje beschermd door United Wardrobe die jouw geld ontvangt en de verkoper een verzoek stuurt om het door jou gekochte item te verzenden. Als jij het item hebt ontvangen, dan geeft United Wardrobe pas het verdiende geld aan de koper. Als jij het item niet ontvangt, kun je dus je geld terug vragen. Uiteraard kan United Wardrobe niet voor niks bestaan en vragen ze een bijdrage van €1,99 als jij een item via de webshop koopt. Als verkoper sta je 10% van de totaalprijs af aan United Wardrobe. Houd hier rekening mee bij het berekenen van je prijzen.

United Wardrobe Tweedehands Vintage Kleding - Trendhunters.nl
Het aanbod op United Wardrobe is al erg groot. Zo verkopen niet alleen fashionbloggers, modemeisjes en vintage liefhebbers hun items, maar ook talentvolle jonge ontwerpers bieden zelfgemaakte stukken aan in de webshop.

Verkoop jij tweedehands kleding en ken jij de nieuwe marktplaats voor de mode United Wardrobe al?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.