Home

Trend: Bont Accenten in Fashion en Interieur

Bont Accent | Fashion Trend | Trendhunters.nl

De temperaturen zijn eindelijk aan het dalen en dat betekent dat het tijd is om je huis te decoreren met zachte, gezellige accessoires en je kledingkast te vullen met warme, items. Echt bont accenten of nep bont, dat is aan jouw, maar bont blijft een klassieke keuze voor een winter in stijl. Ik hou van de bont sjaals en korte bont jassen.

Bont Accent| Fashion Trend | Trendhunters.nl

Bont Accent | Fashion Trend | Trendhunters.nl

Bont gilet | Fashion Trend | Trendhunters.nl

Voor het interieur, voeg een luxe laag van textuur aan met plaids, kussens, en kleine meubelstukken zoals stoelen of poefs.

83c4c9a4f77011012252e27cdd7297a7

fur-stools

ryan-korban-lonny-magazine-1

a5ca7b66e943ed129f5ca19490b30eba

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

  • Styling Note

    Hai! Ik wilde je even wat vragen. Ik heb een Liebster Award gekregen voor mijn beginnende blog, en die mag ik zelf ook weer doorgeven aan vijf anderen. Ik wilde jou graag nomineren, omdat ik vind dat je een ontzettend mooie site hebt gemaakt. Dus ik zou het leuk vinden als je mee wilt doen 🙂

  • Styling Note

    Hai! Ik wilde je even wat vragen. Ik heb een Liebster Award gekregen voor mijn beginnende blog, en die mag ik zelf ook weer doorgeven aan vijf anderen. Ik wilde jou graag nomineren, omdat ik vind dat je een ontzettend mooie site hebt gemaakt. Dus ik zou het leuk vinden als je mee wilt doen 🙂

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.