trendhunters overzicht
Beauty,  Fashion,  Travel

Top 10 meest gelezen artikelen 2014

Wat vliegt een jaar snel voorbij en ik ben nog steeds aan het bloggen. Best knap als je beseft dat het voor mij een druk jaar is geweest. Ik ben afgestudeerd, heb een nieuwe baan gevonden en een jong paard gekocht. De laatste maanden ben ik wel iets minder gaan bloggen, maar de artikelen zijn beter geworden. De laatste artikelen zijn de meest gelezen in het afgelopen jaar. In het nieuwe jaar ben ik er weer bij! Wil je me daar een beetje bij helpen? Vul dan deze korte enquête in.

 

1. Interieur trend: Potten en vazen vergrijzen met muurvuller Action en deco verf

potten bewerkt met muurvuller

2. Wat te doen op tweede kerstdag?

bankhangen op tweede kerstdag

3. DIY: Leren stoel verven met Annie Sloan Chalk verf

leren stoel verven, before en after

4. Riviera Maison kerst in New York

riviera maison kerst 2014

5. Woontrend: Koper en lichtroze tinten

koper trend 2014

6. Interieur inspiratie: gerecycled glas
Glazen decoratie flessen
7. Interieur: DIY Walk in closet eiland

walk in closet eiland

8. Interieur: 15x hal inspiratie

hal inspiratie

9. Interieur: 10x koffietafel ideeën

koffietafel - boomstammen

10. Kleur bekennen: sober interieur

sober huis

Wat was jouw favoriete artikel? Heb je nog tips voor volgend jaar?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.