thee met bronwater vs kraanwater
Food & Drinks,  Travel

Thee met bronwater vs. kraanwater

Sinds vandaag ben ik om! Ik drink geen thee meer met kraanwater, maar alleen nog maar met bronwater. Mijn moeder kwam aan met flessen Spa Blauw om thee mee te zetten en ik mocht het testen. Een glas thee met bronwater en een glas thee met kraanwater. Ik proefde meteen het verschil. Het verschil is niet alleen te proeven, maar je kunt het ook duidelijk zien. Zuiver water laat de lekkerste thee nog lekkerder smaken.

Het verschil

Ik naam twee glazen, bronwater, kraanwater en een thee soort. In allebei gaat dezelfde hoeveelheid en de thee laat ik even lang trekken in beide glazen. Als ik kraanwater in het glas schenk zie ik meteen dat de kleur van de thee donkerder is dan wanneer ik bronwater over de thee schenk. Niet alleen de kleur is anders, ook de geur. Het bronwater ruikt veel sterker. Als het tijd is om te proeven worden nog meer verschillen duidelijk. De thee met bronwater smaakt helder, is zacht op je tong en smaakt licht zoetig. De smaak blijft langer hangen in je mond dan wanneer ik de thee met kraanwater proef. Deze smaakt bitter en voelt ruw op je tong. De smaak van thee met kraanwater is helemaal verdwenen wanneer je de thee koud drinkt.

Voordelen van thee met bronwater

De thee smaakt niet alleen beter, het is ook goed voor je waterkoker en glazen. Bronwater geeft geen kalkaanslag op je producten. Je kunt hiermee ook je theepot schoonhouden.

Thee met bronwater vs kraanwater
Links: Bronwater | Rechts: Kraanwater

Ga jij het ook proberen? Vertel mij wat je van de smaak vindt!

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.