Fashion,  Shoppen

Shop je Feestjurk met Korting via Solden.be

Volgende week begint alweer de laatste maand van het jaar. Dat bekent dat het tijd is om feestjurkjes te shoppen voor kerst en oudejaarsavond. Wat je plannen ook zijn, ieder meisje zal 2013 in stijl afsluiten! Ik liep in de zomer al tegen mijn droomjurken aan. In de sale vond ik een bordeaux rood pailletten jurkje voor kerst en een in de het zwart voor 31 december. Voor jullie heb ik ook een mooie aanbieding gevonden. Solden.be heeft de laatste kortingscodes van meer dan 400 webshops. Wachten op de sale hoeft niet meer. Kies hieronder je mooiste jurkje uit en combineer met een paar mooie hoge hakken.

Zalando Feestjurken

Ben jij nog aan het twijfelen tussen al die glitters en oogverblindende collectie juweeltjes. Dan biedt dit misschien antwoord. Hoe ga jij dit jaar de feestdagen door? Less is more! Een top trend dit jaar is de combinatie van leer en wol. Bestel jouw favoriete feestjurk via Solden.be – Zalando

bijpassende party heelsBij een feestjurk horen natuurlijk een paar mooie hoge hakken. Bestel jouw favoriete hoge hakken via Solden.be – Omoda. Maar als je nooit op hakken loopt, kies dan een paar mooie flats voor een comfortabele avond.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.