volkswagen camper
Travel,  Travel

Op reis met een Volkswagen camper

Volkswagen camper vakantie
De hele maand juni wil ik rondreizen door Australië. Te beginnen bij mijn zusje in Sydney. Waar we heen gaan, weet ik nog niet, maar hoe we reizen, dat is zeker weten in stijl! De komende maanden zal ik nog hard moeten werken om een vintage camper straks te kunnen betalen, maar ik weet nu al dat ik deze komende reis nooit meer ga vergeten.

Een unieke roadtrip maak je met een vintage camper. Wie met een campertje op stap gaat moet van kamperen houden. Want eerlijk is eerlijk, de eerste Volkswagen camper is meer charme dan comfort, maar als echte avonturier is dit voor mij de perfecte camper. Een lange zomeravond in de kleine camper is voor mij gezellig en romantisch. Het is een plaatje van buiten en knus en warm van binnen. Genieten met een wijntje bij het kampvuur en je maaltijd koken op de barbecue of het tweepits gasstel. De camper hoef je niet zoals een tent op te zetten: hij is meteen klaar voor gebruik. Vul de koelkast met lekkere dingen en geniet op een willekeurig moment van een picknick met een waanzinnig uitzicht. En vervolgens kun je de camper parkeren waar je wilt, bijvoorbeeld op een camperplaats nabij een natuurgebied. Wie wilt er niet wild kamperen? Wel even een goede verzekering afsluiten en je eigen bijdrage afkopen, want je wilt natuurlijk niet je vakantie moeten stoppen vanwege een kangaroo voor je camper.

Droom jij ook van een roadtrip met een oude camper? Ben je misschien zelf een oud VW busje aan het opknappen voor een mooie reis deze zomer? Misschien vind je in deze shop wel wat je nog nodig hebt.

Nu de eerste generatie Volkswagen Transporter hipper is dan een duet tussen Justin Bieber en Miley Cirus, is het gemakkelijk om te vergeten dat het leuke Duitse volksbusje oorspronkelijk ook andere toepassingen kende dan camper. Wist je dat dit Volkswagen busje heeft gediend als ambulance? Tegenwoordig geeft het busje het ultieme vrijheidsgevoel aan de rustzoeker, avonturier, en liefhebber. Voel je king of the road en jaag je dromen achterna. Vertrekken zonder reisdoel en je laten leiden door de verassingen die onderweg op je pad komen is mijn ultieme vakantiegevoel.

Wat is jouw ultieme vakantiegevoel?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.