Home

Minimalistische kerst decoratie ideeën

Als je op mij lijkt, dan hou je absoluut van de feestdagen, maar niet noodzakelijk van de rommel. Vooral als je in een kleinere ruimte woont, kan je huis gemakkelijk het gevoel geven dat het is overgenomen door bomen, lichtjes en vrolijkheid. Als je in de sfeer van het seizoen wilt blijven, maar niet vast wilt blijven zitten aan een opzichtige inrichting, lees dan verder voor mijn favoriete ideeën voor minimalistische kerst decoratie.

kerst decoratie
Rustic Rattan Merry Christmas Tree
kerst decoratie
Hanger kerstboom
winter decoratie
Metalen kandelaar
kerst deurmat
Driving home for Christmas kokos deurmat
kerst decoratie krans
Een XL krans van eucalyptus en nobilis
kerst decoratie dienblad
Plateau in de vorm van een ster
Kerst kaarslicht
Lisbon Hurricane van Riviera Maison
Dennentak in het paars

Wat is jouw favoriete kerst decoratie?

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.