Travel

Mijn Favoriete Zomer Hits!

Tijdens de zomer heb je alle tijd om heerlijk te genieten op het strand of juist wat extra tijd om aan je lichaam te werken door te sporten. Met deze zomer hits kom je helemaal in de vakantie stemming en het geeft je net even dat extra tandje motivatie om die laatste paar kilometer door te rennen of nog even vijf keer extra op te drukken.

1. Wildstylez Feat. Niels Geusebroek – Year Of Summer

2. Avicii – Wake Me Up

3. Robin Thicke – Blurred Lines ft. T.I., Pharrell

4. Daft Punk feat. Pharrell Williams & Nile Rodgers – Get Lucky

5. Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like

6. Bruno Mars – Treasure

7. Can’t Hold Us – Macklemore & Ryan Lewis

8. The wanted – Walks Like Rihanna

9. Gavin DeGraw – Best I Ever Had

10. Bakermat – Vandaag

11. Nielson & Miss Montreal – Hoe

12. Batille – Pompeii

13. Pitbull – Feel This Moment ft. Christina Aguilera

14. Rudimental – Waiting All Night feat. Ella Eyre

15. Klangkarussel – Sonnentanz

16. Will.I.Am – #thatPOWER ft. Justin Bieber

17. P!nk – True Love

18. Sharon Doorson – Killer

19. Naughty Boy – La La La ft. Sam Smith

20. Emeli Sandé – Read All About It

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.