romantisch interieur
Home,  Living

Kleur bekennen: Romantisch interieur

Creëer je persoonlijke droominterieur met jouw favoriete kleur. Deze keer straalt de kleur frisse romantiek uit. De kleuren oudroze, zeeblauw en taupe komen veel voor in een romantisch interieur. Een romantisch interieur bevat vaak bloemen, strepen en andere subtiele patronen.

Past een romantisch interieur bij jouw persoonlijke smaak?

Deel dit:

Hi! Ik ben Tessa, een 27 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.