kussen.nl
Home,  Travel

Klaar voor de lente met Kussen.nl

kussen.nl

Het afgelopen weekend was het al echt lente weer, op sommige plekken bijna 19 graden. Ik kan niet wachten om zonder jas naar buiten te kunnen. De lente komt er echt aan! Dat betekent dat mijn kledingkast weer een make-over krijgt. Alle winterse truien en warme vesten gaan weer in een box onder mijn bed en de jurkjes en vrolijke kleurtjes komen weer tevoorschijn. Niet alleen mijn kleding verandert ieder seizoen, nee ook mijn huis moet eraan geloven. En dat werkt heel makkelijk met accessoires.

De grote meubels blijven allemaal hetzelfde, alleen veranderen de decoratie kleurtjes van bijvoorbeeld de kussens op de bank. Wat is er fijner dan na een lange dag neerploffen op een bank of bed vol kussens. Het is niet alleen comfortabel, maar geeft de kamer net een beetje extra sfeer. Je kunt verschillende kleuren, materialen en stoffen combineren om een simpele bank om te toveren tot een eyecatcher in de woonkamer. En als de herfst weer komt, dan wissel je de kussens gewoon om.

Ik heb voor jou al wat mooie combinaties samengesteld. Alle kussens kun je vinden in deze webshop, met meer dan 500 verschillende kussens in alle soorten en maten. Je vindt er kwalitatief goede kussens van mooie merken als Dutch Decor en In The Mood. Makkelijk online besteld en snel thuisbezorgd. Wat willen we nog meer?

Het wordt een rustig en vrolijk seizoen volgens de woontrends van de lente 2015. De kleuren die we dit seizoen veel terug zien komen zijn pastel tinten, bijzondere groentinten – van mint tot donker, oud roze, grijs- en bruintinten. De stoffen voor kussens lopen uiteen van rib tot zijde en van gebreid tot gehaakt. Net als in de modewereld komt rosé-goud ook terug in de woonwereld.

kussen.nl collectie

kussen.nl collectie

kussen.nl collectie

Hoe maak jij je huis klaar voor het lente seizoen?

Dit is een samenwerking met Kussen.nl

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.