Fashion,  Styling tips

Kerry Washington’s mooiste looks in Scandal

1

Scandal! Misschien denk je nu aan iets heel ergs, een schandaal maar dat is niet precies wat ik bedoel. Ik doel op een van de nieuwste hit-series op ABC. Het verhaal gaat over Olivia Pope (Kerry Washington) en haar team die proberen het imago van de elite te beschermen. Met haar team bestaande uit; een advocaat, een detective, een hacker en een net afgestudeerde advocaat, worden ze ingehuurd om ervoor te zorgen dat de schandalen en geheimen van deze rijke mensen niet naar buiten komen.

In de serie heeft Olivia veel contact met het witte huis en ook met de president. Ze heeft dan de meest geweldige outfits aan. Olivia’s style is heel klassiek en elegant. Ze draagt veel broekpakken maar niet matchend. Hiervan zal ik er vandaag 10 voor je op een rijtje zetten.

3
Kerry wordt vaak in wit en zwart gekleed voor de show. Dit omdat het goed de conflicten van haar personage zou vertegenwoordigen.

2

4
Hier zie je Olivia voor de verandering eens in een rok met jasje. Olivia draagt bijna nooit een jurk of een rok. Ook de mintgroene kleur is ongewoon. Kerry’s personage draagt vaak navy en ook wit zit vaak in haar outfit verwerkt.

olivia-pope-1

6
Zelfs in een joggingpak ziet ze er nog goed uit!

article-2369653-1AE1A94E000005DC-298_306x676

7
Hier zie je duidelijk een broekpak dat bestaat uit twee aparte delen.

14

8
Deze roze mantel geeft de vrouwelijke look die Kerry’s personage in de serie heeft goed weer.

9

10

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.