Home,  Travel,  Travel

Inspiratie: Villa Mandarina in Costa del Sol, Spanje

Villa Mandarina is een waanzinnig mooie villa aan de Costa del Sol in Spanja. Dit huis is een droom die uitkomt voor Ana T. Béjar. Dit huis is een hemel van licht en rust als resultaat van haar werk. Het witte interieur voegt licht toe aan de hele ruimte, terwijl de patio een geweldig uitzicht geeft op zee.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.