Home

Inspiratie: Prachtige Badkamers

Er is niets mooier dan een prachtige badkamer met al je make-up en beauty producten. Je kunt de deur op slot draaien en even ontsnappen, zelfs al is het maar voor een korte tijd. Als jij iemand bent van de rituelen, dan is dit ongetwijfeld een plek waar ze plaatsvinden. Voor mij is het een ruimte waar het oké is om te zeggen: “Nee, je kunt niet binnenkomen,” en genieten van privacy en persoonlijke ruimte. Er gaat niets boven een bad, kaarslicht en lekker tutten.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.