Home,  Travel,  Travel

Inspiratie: Piacevole Soggiorno Alfresco, Italië

Er staan een miljoen tabbladen open in mijn browsers, er zijn te veel onbeantwoorde e-mails, en er is het plotselinge besef dat een favoriete jurk is achtergebleven in mijn kamer in Londen, maar buiten begint het te voelen als de lange, verloren en lome zomer, en wie kan dan het romantische terras van een achttiende-eeuwse charmant-molen-verblijf in Friuli in Italië weerstaan​​? Boxwoods en muren van jasmijn en rozen, bleke turquoise kussens op Franse smeedijzeren stoelen, parasols en klimop en het is summertime…

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.