Home,  Travel,  Travel

Inspiratie: Piacevole Soggiorno Alfresco, Italië

Er staan een miljoen tabbladen open in mijn browsers, er zijn te veel onbeantwoorde e-mails, en er is het plotselinge besef dat een favoriete jurk is achtergebleven in mijn kamer in Londen, maar buiten begint het te voelen als de lange, verloren en lome zomer, en wie kan dan het romantische terras van een achttiende-eeuwse charmant-molen-verblijf in Friuli in Italië weerstaan​​? Boxwoods en muren van jasmijn en rozen, bleke turquoise kussens op Franse smeedijzeren stoelen, parasols en klimop en het is summertime…

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.