Home,  Travel

Inspiratie: Ikea Rast kast verandert in luxe meubel

rast ikea 13

Dit blanco Ikea Rast kasje is goedkoop, simpel en eigenlijk gewoon niet mooi voor in huis. Maar met een beetje creativiteit kun je hier een heel ander kastje van maken. Je kunt beginnen met een andere kleur verf of lak. Wil je een luxe uitstraling, lijm dan metalen vormen op de kast lades of op de hoeken. Ben je handig met een zaag? Dan kun je zelfs nog lijsten op de lades maken. Ik heb twee van deze kastjes gekocht bij de Ikea voor maar 19,95 euro per stuk. Het resultaat zie je binnenkort op mijn Instagram account.

rast ikea 2

rast ikea 3

rast ikea 5

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

rast ikea 7

rast ikea 8

rast ikea 10

rast ikea 11

rast ikea 12

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.