Travel

Essentiele Items voor in je Handbagage op Reis

De zomer komt eraan en omdat dit seizoen gelijk staat aan de vakantiemaand, wil ik mijn essentiële items voor in je handbagage delen. Items die je bij je houdt als je onderweg bent, in het vliegtuig, de auto of in de trein.

Essentiele items voor in je carry on

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

4 reacties

 • Florien

  Wat een leuke items! Mag ik vragen waarom je die canon camera zo fijn vind? Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe camera! Liefs

  On diraît que c’est la mode

  • Tess

   Ik heb zelf geen Canon, maar een Samsung NX11. Hij is lichter in gewicht dan de Canon, en makkelijker in gebruik. De kwaliteit is hetzelfde, en ik ben er ontzettend blij mee. Als je liever een Canon wilt, zou ik gaan voor de EOS 550D of 650D (beginner) gaan.

 • Florien

  Wat een leuke items! Mag ik vragen waarom je die canon camera zo fijn vind? Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe camera! Liefs

  On diraît que c’est la mode

  • Tess

   Ik heb zelf geen Canon, maar een Samsung NX11. Hij is lichter in gewicht dan de Canon, en makkelijker in gebruik. De kwaliteit is hetzelfde, en ik ben er ontzettend blij mee. Als je liever een Canon wilt, zou ik gaan voor de EOS 550D of 650D (beginner) gaan.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.