Home

DIY: Bloemen Hart Krans

diy bloemen hart krans

We kennen allemaal de bloemen kroon, maar voor Valentijnsdag wil ik graag een DIY voor in huis maken. Ik dacht meteen aan een mooi accessoire met bloemen. Vandaag laat ik zien hoe je deze krans in de vorm van een hart kunt maken. Net op tijd voor 14 februari.

Materiaal

Bloemen

Anemonen (Rozen voor Valentijnsdag), Eucalyptus, en Lelietje van Dalen

diy bloemen hart krans1

diy bloemen hart krans2

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

18 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.