Home,  Travel

Bruiloft decoratie: tissue papier pom poms

Pom poms zijn helemaal hip voor een bruiloft of feest. Nog maar twee weken en dan gaat mijn moeder trouwen. Een dag waarop deze tissue papier pom poms niet zullen ontbreken. Ik besloot om ze zelf te maken en voor jullie een DIY online te zetten. Misschien ziet het er een beetje ingewikkeld uit, maar ze zijn echt heel makkelijk zelf te maken. Je hebt maar een paar dingen nodig.

Wat heb je nodig?

  • 8 à 10 vellen zijdepapier of tissuepapier (€0,50 bij Wibra)
  • Touw om de pom poms op te hangen
  • Schaar

pompoms1

pom pom boog bruiloft

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.