Fashion,  Shoppen,  Trends

Birkenstock: Hot or Not?

Een paar jaar geleden viel mijn oog op een paar Birkenstocks, maar iedereen om mij heen vond het een lelijke camping or outdoorschoen, waardoor ik ze maar heb laten staan. Maar zie, twee jaar later en de Birkenstocks zijn een hele trend aan het worden. Dus welke les heb je geleerd? Luister niet naar wat andere mensen zeggen!

Nu is de vraag… is de Birkenstock hot or not nu iedereen en hun moeders er mee rondlopen? Het is moeilijk om nee te zeggen als al deze dames er zo ontzettend stijlvol uitzien met een paar Birkenstocks.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.