Home,  Travel

Binnenkijken bij Kate Moss

Het is lang geleden dat ik een blogpost publiceerde waarin we een kijkje namen in een pareltje van een huis van een bekend persoon. In dit huis vind je bunny oren, Engelse rozen, teveel schoenen om te tellen. Kate Moss bood een zeldzame blik in het privé domein achter het publieke gezicht. Ze deelde een paar van haar favoriete items en en kijkje in haar huis.


kate moss huis tour - tuinhuisje wendy

kate moss huis tour - Louboutins schoenen collectie


Kate moss huis tour - haar gesorteerde tassen en hoeden

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.