Geen categorie

Beauty: Feestdagen haarstijlen

We kunnen vaak vastzitten in een vaste routine of helemaal geen routine. Ik doe eigenlijk nooit iets aan mijn haar op een doordeweekse dag. Ik douche ’s ochtends en laat het natuurlijk drogen. Als de puntjes droog aanvoelen, kan ik er nog wel eens een beetje olie in doen, maar daar blijft het bij. Dus ik ging een challenge aan met mezelf. Ik zocht mijn favoriete haarstijlen voor de feestdagen op. Hier vind je mijn favorieten haarstijlen die me hebben geïnspireerd.

haarstijl -  Missy Sue

haarstijl -  Twist Me Pretty

haarstijl - A Beautiful Mess

haarstijl - Babble

haarstijl - Hair Romance

haarstijl - Hair Romance

haarstijl - HairStyle Blog

haarstijl - HairStyles Weekly

haarstijl - HairStyles Weekly

haarstijl - Huda Beauty

haarstijl - Irrelephant

haarstijl - Twist Me Pretty1

haarstijl - Love Maegan

haarstijl - Studded Hearts

haarstijl - TheSmallThings

haarstijl - Twist Me Pretty

haarstijl - Twist Me Pretty1

Wat is jouw favoriete haarstijl?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

  • Miloe

    Super leuke haarstijlen je kan er echt heel veel mee doen, Leuk dat ik deze toevallig tegen kom was net het internet aan het afstruinen voor mijn toekomstige bruiloft van mijn zus zelf vind ik die met de diadeem/bandana look echt leuke heel festive!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.