Fashion,  Shoppen,  Styling tips,  Trends

8x Simpele sack dress voor de zomer

sack dress5

De temperaturen deze week beginnen steeds meer te voldoen aan een echte zomer. De jurkjes kunnen weer volop gedragen worden, zo ook de ‘sack dress’. Een jurk die bekendheid kreeg door Givenchy in 1957.

Ik weet dat de term ‘sack dress’ onaantrekkelijk klinkt, maar het is, zonder twijfel, een van mijn favoriete kledingstukken. Een sack dress is een loszittende jurk die, op de hanger, eruit ziet als een zak. Maar op een persoon, doet het magische dingen. Sack dresses zijn perfect voor de zomer, je kunt er mee spelen en iedereen kan het dragen. Een kortere sack dress met over-the-knee kousen en leuke sandalen. Een langere sack dress met een bijgesneden trui of jasje.

Ongeacht de lengte, deze jurk creëert een ongelooflijk dynamische outfit. Wat heb je nodig voor de zomer? Genoeg met de over-stijl, over-accessorized looks. Hou het simpel en probeer de sack dress. Je zult versteld staan ​​hoe de eenvoud en alternatieve verhouding kan leiden tot een heerlijk chique look!

De boodschap van de sack dress is duidelijk. Het is een jurk opmerkelijk voor het afweren van mannelijke aandacht, waarbij de drager zegt: “so what?” Dragers van de sack dress zijn liever chic dan sexy, liever vrij dan geliefd.

Accessoires: Kitten heels, een kicky hoed, grote oorbellen, handschoenen, en een gezonde minachting voor mannen adviezen.
Gerelateerd fashion item: De kaftan.
Gedragen door: Audrey Hepburn (vooral in de Givenchy-versies), de hertogin van Windsor, Doris Day.

sack dress

sack dress1

sack dress2

sack dress4

Sack dresses

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.