Favoriete series van Trendhunters.nl
Entertainment,  Films, series en muziek

Entertainment: 8 TV Series die je moet volgen

Ik moet iets bekennen: ik ben een TV series addict. Ik heb over het algemeen niet veel tijd door college en werk, dus ik haal vaak TV series in als het weekend begint of wacht op een lange pauze. Een groot aantal must-see TV series worden aangeboden door Hulu, Netflix, HBO, Popcorn time, etc. De meeste bekende series hebben afleveringen van een uur, wat vermoeiend lang kan zijn, maar als je deze TV series volgt vergeet je de tijd!

Een goede TV serie heeft afleveringen waar je meer van wilt zien, zelfs al ben je te laat bent voor een evenement.
Een goede TV serie heeft grote creatieve geesten achter de schermen werken.
Een goede TV serie laat je verliefd worden op de personages.
Een goede TV serie geeft je het gevoel alsof je een deel bent van die wereld.

Dit zijn mijn favoriete TV series…

1. Suits

suits

2. Pretty Little Liars

pretty little liars

3. Reign

reign

4. Tomorrow People

tomorrow people

5. Once upon a time

once upon a time

6. Star-crossed

star-crossed

7. Chicago fire

chicago fire

8. Game of Thrones

game of thrones

Welke series volg jij?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.