Fashion,  Make Up,  Shoppen

5 Zomer Beauty Producten


Het is tijd lichte kleuren naar boven te halen, te veranderen van parfum, je bescherming tegen de zon te gebruiken, en alles wat maar met het begin van de zomer te maken heeft! Of je nu een product kiest, of een aantal favoriete beauty producten, alle items zorgen er voor dat je beauty routine klaar is voor de zomer.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.