Travel

5 Tips voor Thuisblijvers in de Zomer Vakantie


1. Zoek een bijbaan

Ga kijken in de buurt bij een supermarkt, bakker, winkel enz. of ze nog vacatures hebben openstaan. Als je geluk hebt kan je lekker veel werken en tegelijkertijd kan je lekker geld sparen.


2. Festival bezoeken
In de zomermaanden zijn er overal in Nederland festivals te vinden. Zo heb je wel een dag in het teken staan voor elk genre. Ben je gek op alternative muziek dan heb je lowlands. Houd je meer van de bekende namen dan heb je Rock werchter. Dit zijn leuke festivals die eigenlijk bijna korte vakanties zijn omdat ze 3 dagen duren. Wil je toch liever gewoon een dag festival dan heb je nog superveel keus.


3. Houd een serie marathon

Er zijn heel veel series waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt die je misschien wl heel leuk vind. Op IMDB.com vind je alle series. Zoek een serie in het genre dat je leuk vind, borrelnootjes een fles cola en beginnen maar!


4. Ga een sport beoefenen

Sporten is goed voor je lichaam en geest. Het geeft je de tijd om even je gedachtes te vergeten en je verbrand natuurlijk vetten en bouwt spieren op wat kan zorgen voor een killer body als je maar vaak genoeg traint en gezond eet.


5. Spreek af met vriendinnen af
In de weken dat je vriendinnen nog niet op vakantie zijn of al terug zijn kan je lekker veel afspreken. Pak een terrasje of ga een dagje winkelen.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.