Fashion,  Trends

3 Denim trends voor 2015

Denim trends 2015

Denim is misschien wel een van de belangrijkste stukken in je garderobe. Ik bedoel, wie draagt er geen denim? Dit seizoen zijn er enkele denim trends die je absoluut moet toevoegen aan je garderobe, als je durft..

Flares

Na te zijn buitengesloten door de skinny jeans even geleden, zijn de flares eindelijk terug. Het leuke aan flares, of wel wijde broekspijpen, is dat ze mooi afkleden. Deze trend past perfect in het rijtje met de andere jaren ’70 mode musthaves.

Culottes

Zeker niet voor iedereen, maar culottes probeert een comeback te maken. Het is een geweldige manier om je favoriete schoenen te laten zien.

Denim rokken

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een denim rokje droeg, maar daar gaat dit seizoen verandering in komen. A-lijn denim rokken zijn een leuke knipoog naar de jaren ’70 en het model laat je benen slanker lijken, zodat iedereen kan genieten van deze trend.

Ga jij een van de nieuwe denim trends proberen of speel je liever op safe met de denim items die je al kent?

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.