Home

2014 Kleuren Trend voor in Huis: Paars, Oogverblindend Blauw en Oranje

De kleuren trend voor je interieur in 2014 is Radiant Orchid. Je kunt helemaal los gaan met alle tinten paars in je huis of het gebruiken als accentkleur. Als je een liefhebber bent van heldere en felle kleuren, heb ik hier wat inspiratie voor het creëren van kleurenpaletten met Radiant Orchid. Als je niet zeker weet hoe je deze kleuren kunt gebruiken, laat je dan inspireren door onderstaande afbeeldingen.

Color Trend 2014: Radiant Orchid

Radiant Orchid bold

Radiant Orchid in combinatie met oranje

Radiant Orchid in combinatie met blauw

Heb jij al paarstinten in je kamer of huis of zou je het aanbrengen na het zien van deze blogpost?

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

10 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.