Home

15 Manieren Decoreren: De Ikea Expedit Boekenkast

Wie kent hem niet, de bekende Expedit kast van Ikea. Ik heb er zelf helaas geen plek voor, maar ik weet al precies hoe ik hem zou inrichten. De kast is vrij groot, maar je kunt de Ikea Expedit voor verschillende doeleinden gebruiken, maar ook in alle kamers.

De Ikea Expedit als roomdivider is ideaal in een studentenkamer om een slaapgedeelte te scheiden van het leefgedeelte. Voor elk meisje met veel schoenen kun je deze kast gebruiken om je schoenen te presenteren zoals in een winkel. Heb je nog meer ruimte, dan kun je er een hele walk in closet omheen bouwen. Mijn droom zou dan uitkomen. De meeste gebruikte manier is het plaatsen van de Ikea Expedit in de studeerkamer in combinatie met het bureau. De horizontale kast kun je ook nog gebruiken als bankje met een paar grote kussens en zet hem dan onder een raam. Heerlijke plek om op zondag een boek uit te lezen. In de woonkamer doet deze kast het goed als tv meubel.

Het maakt niet meer uit dat deze kast bijna in ieder huis wordt gebruikt, als jij er je eigen draai aan geeft. Heb jij de Ikea Expedit thuis staan en hoe heb jij hem ingericht?

Woonkamer

Studeerkamer

Walk in closet

Slaapkamer

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.