Travel,  Travel

10 Spectaculaire hotels met een wow-factor

Er zijn tal van hotels over de hele wereld en ze zijn allemaal verschillend. Sommige hotels zijn het type gezellige en bescheiden hotels, terwijl anderen imposant en verfijnd zijn. Maar er is ook een andere categorie hotels die met een echte wow-factor.

1. The Katikies Hotel in Oia Santorini, Greece

Katikies is een luxe boetiekhotel dat 300 meter boven de zeespiegel ligt in Oia Santorini in Griekenland op de prachtige kliffen van Caldera. Het was het eerste hotel in zijn soort in deze regio en blijft een van de meest fantastische hotels in de wereld. Zijn scherpe witte gevel en de algehele vormgeving maakt het onmogelijk te missen. De geweldige locatie van dit hotel is voorzien van vele voordelen.

2. The Monastero Santa Rosa Hotel & Spa in Conca Dei Marini, Italië

Deze heerlijke vakantiebestemming ligt in het kleine plaatsje Conca dei Marini, een gebied tussen Amalfi en Praiano in Italië. Het hotel en spa complex is gelegen aan de rand van een steile klif boven de baai van Salerno. Het ziet er romantisch en erg mooi uit, net als de hotels in oude films. In werkelijkheid is dit resort ook niet meer zo jong.
3. The Ladera Resort in Soufrere, St. Lucia

De Ladera resort ligt buiten Soufrere in St. Lucia en beschikt over een uniek design. Het biedt in totaal 9 villa’s en 23 suites en heeft over een open wand structuur aan de westkant van elke unit, waardoor je wakker wordt met een prachtig open uitzicht. Het resort biedt een fantastisch uitzicht op de Piton Mountains en de Caribische Zee, een geweldige combinatie, niet erg gebruikelijk, maar altijd spectaculair.

4. The Radisson Blu Hotel in Berlijn, Duitsland

Het Radisson Blu Hotel is zeer beroemd niet om zijn uitzichten of architectuur, maar voor het feit dat het ’s werelds grootste cilindervormige aquarium heeft. Het heet de Aquadom en het is gevuld met bijna 1 miljoen liter zeewater. Het aquarium beschikt over 1.500 tropische vissen van 56 soorten en is versierd met kleine rif-achtige heuvels aan de voet.
5. The Glass Igloo Village van het Kakslauttenen Hotel in Finland

Als je kijkt uit het raam zie je het geweldige weer en alle sneeuw uit de lucht vallen. Je zou willen dat je meer tijd hier kon besteden. Helaas, het is koud buiten, dus je kunt niet weg. Maar er is een plek waar de omstandigheden gewoon perfect zijn. Het is de Glass Igloo Villa van het Kakslauttenen Hotel.
6. The Jade Mountain Resort in St. Lucia

Jade Mountain is een buitengewoon resort gelegen in St. Lucia, in het oosten van de Caribische Zee. Het meest verbazingwekkende en interessante over dit resort is de structuur van de kamers. Elke kamer van het Jade Mountain resort heeft slechts drie muren. Ook heeft elke kamer een eigen infinity pool, elk met een prachtig uitzicht op de zee.

7. Soneva Gill van Six Senses in de Malediven

Soneva Gill van Six Senses is een prachtig resort dat kan worden gevonden in de Malediven. Het is gevestigd in een van de grootste lagunes in het gebied en het is een resort-achtige structuur met oversized villa’s die op het water zijn gevestigd. Elke villa biedt een spectaculair uitzicht over de oceaan en ze zijn allemaal te vinden op het tropische eiland Lankanfushi dat meer dan 800 kilometer uitstrekt.

8. Hôtel Plaza Athénée in Parijs, Frankrijk

Hôtel Plaza Athenee is een van de mooiste hotels in de wereld, gevestigd in Parijs. En heeft een prachtige vormgeving en een imposant decor. De stijl is een combinatie van traditionele en klassieke details met innovatieve accenten. Het hotel is gelegen aan de Avenue Montaigne, wat bekend staat als de high-fashion straat van Parijs.
9. Grotta Palazzese in Italië

Tegenwoordig hebben mensen de neiging om iets aantrekkelijk te vinden dat uniek is en buitengewoon. In het geval van dit restaurant, is er een goede reden daarvoor. Grotta Palazzese is een uniek en geweldige restaurant dat gelegen is in een gewelfde kalkstenen grot en het deel van de Grotta Palazzese Hotel ligt daarboven.
10. De Marina Bay Sands Development, Singapore

Dit fantastische hotel gevestigd in Singapore heeft veel unieke elementen. Aangezien het uitzicht er niet echt spectaculair is, kwam de oplossing. De ontwikkeling van Marina Bay Sands is ’s werelds duurste hotel. Niet alleen dat, maar het heeft ook het grootste zwembad dat 650 me0ter boven de grond ligt.
Heb jij een keer in een bijzonder boetiek hotel geslapen?

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.