Shoppen: Platte Zomer Sandaaltjes

Flat Summer Sandals

Steve Madden steve-madden shoes, £26 / J.Crew j crew, £77 / Accessorize summer shoes, £50 / Ancient greek sandals, £26 / Accessorize indigo sandals, £34 / River Island flat soled shoes, £45 / Kate Spade , £130 / H&M sandals / H&M sandals / ASOS flat soled shoes, £42 / Zara flat shoes, £59 / Chinese Laundry t-bar shoes, £20

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 25 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

One thought to “Shoppen: Platte Zomer Sandaaltjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.