Laatste blogpost van 2013: See you next year!

Uit de grond van mijn hart, wil ik je bedanken voor het lezen van mijn blog, je likes + reacties en voor je ondersteuning van onze kleine webshop. Ik neem afscheid voor dit jaar, maar ik zal blijven Instagrammen zoals altijd. (Voel je vrij om me te volgen.)

Gelukkig Nieuwjaar – See you next year!

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 24 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij de bank!

2 gedachten over “Laatste blogpost van 2013: See you next year!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *