Kleur bekennen: sober interieur

Creëer je persoonlijke droominterieur met jouw favoriete kleur. Deze keer straalt de kleur sober, puur, eenvoud en rust uit. De kleuren betongrijs, grijsblauw en grijsgroen komen veel voor in een sober interieur.

Past een sober interieur bij jouw persoonlijke smaak?

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 25 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

One thought to “Kleur bekennen: sober interieur”

  1. Het past eerlijk gezegd niet bij mij, ik vind het prachtige bij iemand anders zijn interieur maar zelf zou ik niet voor gaan. Ik hou meer van lichte interieur met een kleur touch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.