romantisch interieur

Kleur bekennen: Romantisch interieur

Creëer je persoonlijke droominterieur met jouw favoriete kleur. Deze keer straalt de kleur frisse romantiek uit. De kleuren oudroze, zeeblauw en taupe komen veel voor in een romantisch interieur. Een romantisch interieur bevat vaak bloemen, strepen en andere subtiele patronen.

Past een romantisch interieur bij jouw persoonlijke smaak?

Deel dit:

Tessa

Hallo! Ik ben Tessa, 23 jarige fashionaddict uit Nederland. Al sinds 2007 blog ik voor mezelf, maar mijn eigen domein Trendhunters.nl bestaat nu een paar jaar. Ik ben verslaafd aan Pinterest waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding Tourism Management waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en destination manager in spé!

Een gedachte over “Kleur bekennen: Romantisch interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *