koffietafel ideeën

Interieur: 10x koffietafel ideeën

Hoewel ik de uitvinders van Pinterest vierkant kan kussen, kan ik de interieur inspiratie soms overweldigend vinden. Het is steeds moeilijker geworden om uniek te blijven en vooral je eigen stijl te vinden. Dus met dat in het achterhoofd, koos ik een selectie voor slimme koffietafel ideeën. Geef je woonkamer een unieke uitstraling met een bijzondere koffietafel.

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 25 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

3 thoughts to “Interieur: 10x koffietafel ideeën”

  1. Zitten erg leuke salontafels tussen. Wij hebben zelf er ook pas een gekocht. Op de salontafelshop heb ik nu aangekleed met een leuk dienblad met kerst spulletjes erop. Maar ben nog naar iets opzoek wat ik er na de kerst kan opzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.