koffietafel ideeën
Home,  Travel

Interieur: 10x koffietafel ideeën

Hoewel ik de uitvinders van Pinterest vierkant kan kussen, kan ik de interieur inspiratie soms overweldigend vinden. Het is steeds moeilijker geworden om uniek te blijven en vooral je eigen stijl te vinden. Dus met dat in het achterhoofd, koos ik een selectie voor slimme koffietafel ideeën. Geef je woonkamer een unieke uitstraling met een bijzondere koffietafel.

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.