Inspiratie: Piacevole Soggiorno Alfresco, Italië

Er staan een miljoen tabbladen open in mijn browsers, er zijn te veel onbeantwoorde e-mails, en er is het plotselinge besef dat een favoriete jurk is achtergebleven in mijn kamer in Londen, maar buiten begint het te voelen als de lange, verloren en lome zomer, en wie kan dan het romantische terras van een achttiende-eeuwse charmant-molen-verblijf in Friuli in Italië weerstaan​​? Boxwoods en muren van jasmijn en rozen, bleke turquoise kussens op Franse smeedijzeren stoelen, parasols en klimop en het is summertime…

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 24 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij de bank!

2 gedachten over “Inspiratie: Piacevole Soggiorno Alfresco, Italië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *