Home

Inspiratie: Oudejaarsavond Tafel Decoratie

De decembermaand is begonnen en het einde van het jaar is in zicht. Oudejaarsavond vraagt om een extra vleugje glitter en glamour in je huis. Maar hoe decoreer je een tafel voor een waanzinnig eindejaarsfeest? Ik heb een hele rij vol inspiratie hieronder neergezet. Geniet en fantaseer over je eigen tafel setting voor deze feestdag.

Wat is jouw favoriete tafel setting voor Oudejaarsavond 2013?

Deel dit:

Hi! Ik ben Tessa, een 26 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.