Inspiratie: Nachtkastjes en fotowanden


Inspiratie foto’s of prints in verschillende lijsten in verschillende groottes aan de muur is een statement in je kamer. Ik ben verliefd op de print van kate moss in het houten frame tussen de quotes en prints.


Een tikkeltje country stijl in een klassieke zwarte slaapkamer. Ik vind het nachtkastje er perfect bij passen en het lampje maakt de sfeer compleet. Een goed boek en een oudewetse kandelaar maken het net een sprookje.

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 24 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij de bank!

8 gedachten over “Inspiratie: Nachtkastjes en fotowanden

  1. Superleuke blog! Heel origineel!

    Liefs, Jennifer

    New post: Stel nu je vraag over voeding of sport aan een voedingscoach en personal trainer!

  2. Superleuke blog! Heel origineel!

    Liefs, Jennifer

    New post: Stel nu je vraag over voeding of sport aan een voedingscoach en personal trainer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *