Gezien bij Chanel: Glitter Wimpers

Mastermind make-up artist Peter Philips – glitter genie in mijn boek- laat ons brainstormen over hoe we deze prachtige glitter wimpers van de Chanel Fall show 2013 kunnen vertalen naar een haalbare beauty look. Mijn hart – en wimpers – gaan hiervan fladderen van opwinding!

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 25 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

2 gedachten over “Gezien bij Chanel: Glitter Wimpers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.