rue du maroc

Winactie: Marokkaanse glazen van Rue du Maroc

De handgeblazen Marokkaanse glazen van Rue du Maroc brengen een beetje Marokko naar Nederland. Ik kreeg ze opgestuurd en vond dit eigenlijk wel een heel leuk cadeautje om weg te geven. Het is een set van 12 glazen ter waarde van 30 euro.

De Beldi glas is een iconisch Marokkaans design product vervaardigd door glasblazers sinds de jaren 1940. De unieke vorm is gemakkelijk herkenbaar en wordt geïdentificeerd met de Marokkaanse café cultuur. Je weet dat je in Marokko bent als je mint thee of koffie’s geserveerd krijgt in dit prachtige glas met zijn typische vorm. De Beldi glas wordt mondgeblazen in een mal wat het glas oneindig veel meer karakter en ziel geeft dan een industrieel glas. Kleine onvolkomenheden veroorzaakt door de adem van de glasblazer maken elk Marokkaans glas uniek en voegt een onweerstaanbare charme toe van de Beldi glas.

Wil jij deze Marokkaanse glazen in huis hebben? Doe dan mee met de winactie door hieronder een leuke reactie achter te laten. Als je dit bericht deelt op social media heb je dubbel zoveel kans om te winnen.

Deel dit:
winactie smartphonehoesjes

Winactie Smartphonehoesjes.nl | luxe set voor je smartphone

winactie smartphonehoesjes

Het nieuwe jaar is alweer even begonnen en al die tijd had ik een leuke winactie voor jullie klaarstaan. Nu is het zover en mogen jullie allemaal meedoen. Ik mag 1 winnaar blij maken met drie luxe producten voor je smartphone. Hiermee kom je de winterse kou goed door! Nooit meer koude handen omdat je even je vriendin wilt appen dat je onderweg bent. Je kan de mooiste foto’s maken en je smartphone ziet er weer tip top uit. Je maakt namelijke kans op luxe touchscreen handschoenen van leder, een fotolens en een zebra hoesje. Deze mooie luxe set wordt je aangeboden door smartphonehoesjes.nl

Meedoen met de Winactie Smartphonehoesjes.nl is heel simpel. Like Smartphonehoesjes en Trendhunters op Facebook en laat een berichtje achter onder deze blogpost. Je wordt gemaild als je hebt gewonnen.

Deze post is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Deel dit:

Winactie: Statement Necklace Voor Verjaardag van Trendhunters.nl

Meedoen met deze winactie is heel makkelijk:

  • Klik op ‘Use your email’. Geef je naam en je emailadres op. Deze informatie wordt alleen gebruikt als je hebt gewonnen. Dan sturen we je een email. ‘Log in’.
  • Klik op ‘Doe mee’ en vul in waarom jij deze statement necklace graag wilt winnen.
  • Je mag nog meer acties uitvoeren om meer kans te maken op de statement necklace, zoals ‘Like Trendhunters op Facebook’.

a Rafflecopter giveaway

16 november wordt de winnaar bekend gemaakt

Deel dit: