DIY: Van Action wandpaneel naar bijzettafel

Laatst kwam ik dit leuke idee tegen op een Facebookpagina. Iemand was creatief geweest met het bekende Action wandpaneel en had hier een bijzettafel van gemaakt.

Het ziet er heel simpel uit. Je plaatst 4 hoekankers op een wandpaneel en bevestigt hieraan een ander wandpaneel. Je plaatst als laatste het bovenblad erop. Zo maak je hem helemaal dicht, op de onderkant na. Eventueel kun je er nog verlichting in maken.

Wat heb jij met het Action wandpaneel gedaan?

Deel dit:

Tessa

Hallo! Ik ben Tessa, 23 jarige fashionaddict uit Nederland. Al sinds 2007 blog ik voor mezelf, maar mijn eigen domein Trendhunters.nl bestaat nu een paar jaar. Ik ben verslaafd aan Pinterest waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding Tourism Management waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en destination manager in spé!

Een gedachte over “DIY: Van Action wandpaneel naar bijzettafel

  1. Hoi! Wat leuk dat je de bekende wandpanelenbijzettafel op je pagina hebt staan. Ik heb ‘m zelf ook gemaakt, met verlichting. Is een ware hype geweest op facebook. Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *